Onder de K van kurkuma

Voedingssupplementen bevatten vitamines maar ook mineralen, kruiden, visolie of probiotica en meer. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dan kun je in het SupplementenABC op alfabet opzoeken wat een bepaald voedingssupplement eigenlijk kan doen en wat het voor jou kan betekenen, zoals vitamine C, vitamine D, maar ook kelp en selenium. Bij melatonine vind je ook een advies voor veilig gebruik.

Onder de K van kurkuma

Of kijk eens onder de K van kurkuma. Daar kun je lezen dat het kruid gunstig is voor het behoud van soepele gewrichten en voor het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed. Maar ook zijn er aanwijzingen dat kurkuma bijdraagt aan de normale werking van het zenuwstelsel, denk bijvoorbeeld aan geheugen en concentratievermogen. Daarnaast ondersteunt het mogelijk het immuunsysteem en werkt het cel beschermend.

SupplementenABC

In het SupplementenABC vind je onafhankelijke achtergrondinformatie over supplementen, zonder dat er leveranciers of productnamen worden genoemd. Zo kun je eens rustig nalezen welk voedingssupplement wat te bieden heeft. Doe er je voordeel mee!