Nationale Gezondheidsbeurs 2017

Van 2 tot en met 5 februari staat Supplementinfo.nl op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Naast interessante presentaties, een leuke quiz en de mogelijkheid tot het stellen van vragen, zullen we ook de winnaar bekend maken van de Supplement van het Jaar verkiezing. 

Stel je vragen over vitamines, mineralen, kruiden, visolie en probiotica

Supplementinfo.nl is een onafhankelijk kenniscentrum voor voedingssupplementen. Op stand B07 kun je vragen stellen over de werking van vitamines, mineralen, kruiden e.d.. We hopen dat de ‘wall’ op onze stand aan het einde van de beurs vol hangt met al jullie vragen, die wij gaan beantwoorden onder ‘Veelgestelde Vragen’ op deze website. Met de Schijf voor jouw Lijf ontdek je wat voor jou een goede keuze voor supplementen is. Iedereen leeft, eet en beweegt anders en heeft daarom een andere behoefte. Het advies als je veel sport, zwanger wilt worden of als je veel stress hebt verschilt totaal van elkaar. Kom langs en ontdek waar jij baat bij kunt hebben!

Laat je stem horen!verkiezing-svhj

We zijn benieuwd wat het favoriete supplement van Nederland is. Stem je mee voor de Supplement van het Jaar verkiezing? Je maakt kans op een van de 10 GezondheidsBonnen ter waarde van € 75,-. Je kunt bij de stand van supplementinfo.nl of op deze pagina stemmen op jouw favoriete vitamine, mineraal, kruid of ander voedingssupplement. Heb je baat bij visolie, vitamine D, foliumzuur, probiotica, curcuma, glucosamine of iets anders? We zijn benieuwd!

 

Presentaties en ….de QUIZ!

Van donderdag t/m zondag rond het middaguur geeft supplementinfo.nl een presentatie op een podium. De meest gestelde vragen over supplementen en de Schijf voor jouw Lijf komen aan bod. Je kunt ook meedoen aan een leuke quiz. De winnaar ontvangt een mooie prijs.

19-08-2009 ATLETIEK:12TH IAAF WORLDCHAMPIONSHIPS:BERLIJN Gregory Sedoc Foto: Margarita Bouma

Gregory Sedoc
Foto: Margarita Bouma

Gregory Sedoc maakt Supplement van het Jaar bekend 

Zondag 5 februari om 13.30 uur geeft voormalig top atleet Gregory Sedoc in het GezondheidsTheater een lezing over sport, gezondheid en supplementen. Hij sluit zijn verhaal af met de bekendmaking van de Supplement van het Jaar verkiezing. Dan weet iedereen wat het populairste supplement van het Nederlandse volk is.

We hopen jullie te ontmoeten!

Heeft u vragen over de verkiezing, neem dan een kijkje op de pagina ‘Veelgestelde vragen‘.